Sportberichten


Plaatsing  
 
04-09-2013  

Atletiek-interland Nederland/Westfalen in Almelo

 

ALMELO - Zaterdag 7 september a.s. organiseert de Almelose Atletiek Vereniging SISU de C-junioren Interland Nederland-Westfalen op het sportcomplex aan de Bosrand. Deze wedstrijd wordt inmiddels voor de 38ste keer georganiseerd, dan weer in Duitsland en dan weer in Nederland. Sisu organiseert de wedstrijd voor de 5e keer.
Het is een wedstrijd voor jongens en meisjes van 14 en 15 jaar oud. Om als Nederlandse atleet te kunnen deelnemen, moet je je prestaties laten zien op de C-spelen welke in het weekend van 25 augustus in Amsterdam werden georganiseerd.
De KNAU wil Nederland op deze Interland graag laten vertegenwoordigen door atleten die op de C-spelen prima prestaties hebben neergezet. De Interland bestaat voor zowel de jongens als de meisjes uit 14 verschillende onderdelen, o.a. kogelslingeren en polsstokhoogspringen.
< < De wedstrijd begint om 12.00 uur reeds met het kogelslingeren omdat dit een onderdeel is dat om veiligheidsreden niet samen kan gaan met andere onderdelen. De officiële opening is echter om 13.00 uur met de opmars van de ploegen. Sportwethouder Jan van Marle zal bij deze officiële opening aanwezig zijn.
De prijsuitreiking staat om 17.00 uur gepland.

Archief
Terug naar vorige pagina