Sportberichten


Plaatsing  
 
20-08-2013  

Klumpers VVA ontvangt topper Eurosped TVT

 

ALBERGEN - Op vrijdag 6 september a.s. organiseert volleybalvereniging Klumpers VVA in sporthal de Danne een bijzondere volleybalavond met als thema “Top Volleybal in Albergen”. Het eredivisie dames team Eurosped TVT komt deze avond in Albergen spelen.  

Het seizoen 2012/2013 werd door Eurosped TVT afgesloten met een mooie derde plaats in de eredivisie. Deze zomer werden vier nieuwe spelers aangetrokken en ter voorbereiding van het nieuwe seizoen wordt er op 6 september gespeeld tegen Klumpers VVA Dames 1 (komend seizoen volleybalt Klumpers VVA Dames 1 in de promotieklasse A).

Voorzitter Rick Schlepers van Klumpers VVA is zeer tevreden met het programma. “We maken er een mooie volleybalavond van voor jong en oud. Eerst wordt door de trainer van Eurosped een clinic gegeven voor de jeugdspelers en daarna wordt de wedstrijd tegen dames 1 gespeeld. We nodigen iedereen uit om de clinic en wedstrijd te komen bekijken. De entree is uiteraard gratis!”
 
Vanaf 18.00 is er een clinic voor de jeugd met m.m.v. Eurosped trainer Jan Berendsen. Aansluitend is er om 20.30 de spectaculaire volleybal wedstrijd Klumpers VVA Dames 1 tegen Eurosped TVT. Om de avond goed af te sluiten is er na afloop een gezellige feestavond mét DJ in de sportkantine. Kijk voor meer informatie over het programma op www.klumpersvva.nl. U bent van harte welkom ! 

Archief
Terug naar vorige pagina