Sportberichten


Plaatsing  
 
08-08-2013  

ASVĀ“57 lokt clubs met voetbalkampen


Een foto uit de oude doos toen in 1970 het nu te vervangen clubhuis werd gebouwd.
 

ALMELO – Zaterdag vierdeklasser ASV’57 uit Aadorp heeft de handschoen opgepakt om nieuwe geldbronnen aan te boren. De aanleiding is de forse bezuiniging die de gemeente in petto heeft voor de sportverenigingen in Almelo.
Om extra inkomsten te generen heeft ASV ’57 i.s.m. Landhotel ‘t Elshuys in Albergen het initiatief genomen om voetbalkampen te gaan organiseren voor de betaalde voetbal organisaties, topklassers of andere voetbalverenigingen die plannen hebben voor een trainingskamp of oefenstage voor hun vereniging.
Volgens de initiatiefnemers is er waarschijnlijk geen mooiere omgeving te vinden dan Twente voor deze voorbereiding. Het hotel ligt op een fantastische plek in het buitengebied van Almelo. Een prachtig startpunt dus voor wandelingen, duurlopen en tal van andere sportieve activiteiten. De velden en kleedkamers van ASV 57 behoren tot de modernste van Almelo en als volgend jaar het nieuwe clubhuis gereed is hebben de voetbalverenigingen de beschikking over een toplocatie en dit alles voor buitengewoon aantrekkelijke prijzen.

Archief
Terug naar vorige pagina