Sportberichten


Plaatsing  
 
10-07-2013  

Positief trainingskamp Heracles Almelo

 

BILLERBECK (D) – Heracles Almelo maakte een positieve trainingsweek door in het Duitse Billerbeck. Vooral nieuwkomer Mikhail Rosheuvel maakte een positieve indruk. Dat deed ook proefspeler Kangaskolkka. De Fin van Russische afkomst speelde 70 minuten in de spits tegen de reserves van Schalke ’04 en bleek sterk aan de bal. Ook de na een kwartier toegekende penalty werd keurig benut (1-0).
Rosheuvel speelde dreigend tot aan de achterlijn en zorgde herhaaldelijk voor gevaar. In de tweede helft kwam na 70 minuten de eindpass aan bij Linssen die voor 2-0 zorgde en vlak voor tijd legde hij na een demarrage de bal voor de voeten van Navratil die 3-0 aantekende. Schalke mocht gelijk daarop de ere-treffer aantekenen (3-1).
Trainer Jan de Jonge was tevreden en stelde vooral het aanstormende talent op. Zo maakte proefspeler Oussama Tannane enkele goede acties over links in de tweede helft en mocht ook de jonge Roemeen Matei nog even zijn opwachting maken maar hij had meer moeite om zich aan te passen.

< Linssen scoort - Fotoreportage: Harry Broeze


Updates:

Donderdag kwamen een groep Almeloërs per racefiets naar Billerbeck om het trainingskamp te bezoeken. De fietsers hadden Heracles Almelo voorzitter Jan Smit op ‘sleeptouw’ genomen over de 80 km afstand.
Vrijdag maakten de spelers in plaats van een flinke looptraining een kanotocht. Dat daarbij de ‘voetbal-ongein’ hoogtij vierde, spreekt voor zich.
Zaterdag volgt de thuisreis.

Archief
Terug naar vorige pagina