Sportberichten


Plaatsing  
 
04-07-2013  

CSI Twente van start met nieuwe publieksinvulling

 

GEESTEREN – Het CSI Twente heeft dit jaar een nieuwe invulling gegeven in het publieksdomein. De grote zittribune langs het hoofdspringterrein is teruggekeerd en het strodorp kreeg een nieuwe impuls langs het inspringterrein met een Grand Café met groot terras waar de echte kenners de ruiters met hun paarden zien inrijden voordat men de springpiste ingaat. Ook is er meer ruimte voor standhouders en zelfs voor de ‘kids’ is er een heuse draaimolen. Het publieksdomein is bovendien bestraat zodat het ‘klunen’ door het grind voor een groot deel is ingeperkt.
Rob Maathuis: “Voor ons is het toegankelijker maken van de paardensport een absoluut speerpunt. Ook daarom hebben we de prijzen voor entreebewijzen behoorlijk omlaag geschroefd.”
De prijzenpot is wat lager dan voorgaande jaren maar desondanks redelijk gevuld. Dat heeft ongetwijfeld er mee te maken dat er sponsoren zijn die afhaken of hun bijdrage hebben bijgesteld. De nieuwe impulsen in het strodorp en de extar optredens in de grote feesttent moeten het budget ongetwijfeld weer een stuk opkrikken. Rondom het 3-sterren CSI is daarom ook een grote campagne gehouden onder de noemer RUITERBAL.NL
Op www.csitwente.nl vindt u het hele wedstrijdprogramma.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina