Sportberichten


Plaatsing  
 
29-06-2013  

Linssen naar Heracles, 10-0 tegen amateurs


Scheidsrechter Roelof Luinge is nog steeds topfit
 

ALMELO – Heracles Almelo won zaterdagmiddag met 10-0 tegen een Almelose amateurselectie. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, kwam die overwinning niet zonder slag of stoot. Bij rust was het nog maar 3-0 door doelpunten van Quansah (pen.), Veldmate en Gouriye en had vooral amateurdoelman Danny Barends daar een groot aandeel in. Keer op keer wist hij een grotere achterstand te voorkomen. Zijn college Pasveer zorgde bij de enige twee serieuze aanvallen vlak voor rust er nog twee keer voor dat de stand zelfs niet beschamend werd.
Na rust dan een feller Heracles voor het front van de historische houten tribune op het veld van Avc. Heracles. Balcirculaties gingen sneller en de passes kwamen beter op maat zodat ook doelman Barends de hand of voet er niet meer tussen kreeg en de stand zeker en vast werd opgevoerd naar 10-0. Schamp, Andersen en Rienstra kwamen daarbij tot dubbele treffers en Navratil wist een keer het net te vinden. Matthias Schamp had de topscorer kunnen worden van deze ‘strijd’ maar schoot kort voor tijd vanaf de stip tegen de paal zodat de profs op 10 bleven steken. Een jaar eerder werd het 14-0.

In de rust maakte Heracles Almelo voorzitter Jan Smit bekend dat de club er in is geslaagd om Brian Linssen (23) te contracteren. De 23-jarige Limburger komt over van VVV Venlo en tekende voor 3 jaar. Eerder speelde hij voor MVV Maastricht en Fortuna Sittard. Met de komst van de middenvelder Linssen anticipeert de club op een mogelijk vertrek van Lerin Duarte.

Op woensdag 7 juli speelt Heracles Almelo in Wierden tegen het 65-jarige SVZW op het sportcomplex aan de Lageveldsweg. De baten zijn voor de stichting 'Vrienden van Freek tegen ALS'
De wedstrijd tegen de Almelose amateurselectie bracht 3.500 euro in het laadje van de stichting Therminale ThuisZorg Almelo.


Heracles Almelo - Almelose selectie 10-0
(3-0)
Terrein AVC Heracles, Bornsestraat Almelo
Scheidsrechter: Luinge
Toeschouwers: 2000
Scoreverloop: 5. Quansah 1-0 (pen), 7. Veldmate 2-0, 33. Gouriye 3-0, 55. Andersen 4-0, 57. Navratil 5-0, 60. Schamp 6-0, 73. Rienstra 7-0, 76. Andersen 8-0, 86. Rienstra 9-0, 88. Schamp 10-0.
Heracles 1e helft: Pasveer, Van Dijk, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Quansah, Storm, Bruns, Goggia, Paljic, Gouriye.
Heracles 2e helft: Telgenkamp, Te Wierik, Koenders, Rienstra, Dorda, Vujicevic, Andersen, Belterman, Gokkaya, Navratil, Schamp.
Almelose amateurselectie: Jurjen Braamhaar, Danny Barends, Dennis Olijnyk, Machel Boddeman, Klaas Nieuwenhuis, Ryan Quentemeijer, Tim Roling, Niek Loohuis, Ruud Gasthuis, Mike Kerr, Robin Nijmeijer, Mesut Hoklek, Niek Bosch, Dedinho Sebastiao, Lars Edel, Tayyar Kaya, Serhat Sakru, Matthijs Hondebrink, Perry Dasselaar, Andrew Schroder en Roberto Kruzen
Trainers: Rene Woesthuis/Ronald Dams


Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (33 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina