Sportberichten


Plaatsing  
 
28-06-2013  

Rabobank sponsort open dag Heracles Almelo

 

ALMELO – De open dag van Heracles Almelo op 7 juli a.s. wordt dit jaar gesponsord door Rabobank Noord Twente. De regionale coöperatieve bank staat al jaren vierkant achter de Almelose eredivisionist. Nieuw is dit jaar dat de open dag samen wordt georganiseerd met de Twentse topsporthal IISPA en bol staat van de activiteiten zoals meerdere sportdemonstraties (basketbal, turnen en volleybal), een markt, terrassen en een podium met artiesten als Martin Dams (bekend van Mijn Heracles), Harry Tienstra en DJ Rik Lutterop. Tijdens de pauzes wordt de muziek ingevuld door DJ’s van HotRadio.nl
Eveneens worden tijdens de open dag alle Almelose sportkampioenen gehuldigd en beantwoorden Heracles-voorzitter Jan Smit en de nieuwe trainer Jan de Jong vragen uit het publiek.
Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten. Zo kan men doelschieten door gaten van een mobiele Rabotelefoon, is er een Multibungee trampoline, de scream-machine en de Whipe out base jump!
De open dag wordt gehouden van 12.00 uur tot 17.00 uur in en om het Polman Stadion en de IISPA en is gratis toegankelijk.

Archief
Terug naar vorige pagina