Sportberichten


Plaatsing  
 
14-06-2013  

Almelose selectie wil stunten tegen Heracles


De Almelose amateurselectie in outfit van shirtsponsor Riwald Recycling.
Boven v.l.n.r.: Roberto Kruzen, Niek Loohuis, Klaas Nieuwenhuis, Didinho Sebastiao, Tayyar Kaya, Lars Edel, Robin Nijmeijer, Tim Roling.
Midden van links naar rechts: Perry Dasselaar, Ruud Gasthuis, Dennis Olijnyk, Evert Bulten, Natasja Bijen, Jan Balian, Mike Kerr, Ryan Quentemeijer, Matthijs Hondebrink.
Onder v.l.n.r.: Ronald Dams, Niek Bosch, Serhat Sakru, Danny Barends, Jurjen Braamhaar, Andrew Schroder, Mesut Hoklek, Rene Woesthuis (op de foto ontbreekt Machel Boddeman).
 

ALMELO – Het jaarlijkse Almelose Feestje – de voetbalwedstrijd van de Almelose amateurselectie tegen de profs van Heracles Almelo – belooft op zaterdag 29 juni om 14.30 uur een spektakel te worden op de ‘heilige grond’ van Avc Heracles aan de Bornsestraat waarbij de houten tribune als rijksmonument het decor vormt van dit Almelose Feestje.
De Almelose amateurselectie heeft er al een paar trainingen opzitten op het kunstgras van Luctor et Emergo o.l.v. de coaches René Woesthuis (Luctor) en Ronald Dams (Sv DRC 2012). Zij selecteerden 19 spelers van de Almelose voetbalclubs bij elkaar en beide trainers zijn verrast over de goede onderlinge samenwerking en gedrevenheid van de spelers met een gemiddelde leeftijd van slechts 22.5 jaar. De voorbereidingen krijgen een slot in een oefenwedstrijd tegen het naar de eerste klasse gepromoveerde Luctor et Emergo op donderdag 20 juni om 20.00 uur in het Polmanstadion. Dan is de toegang gratis.

Dat geldt uiteraard niet voor de wedstrijd tegen de profs, want dan zijn de baten voor een goed doel, namelijk de stichting Terminale Thuiszorg Almelo. Deze stichting bestaat dit jaar 27 jaar en heeft als doelstelling het verzorgen van waak- en oppasdiensten bij terminale patiënten die tot hun overlijden thuis verzorgd willen worden. De hulp wordt geboden door geschoolde vrijwilligers en kan zowel overdag als ’s nachts worden geboden. De opbrengst zal de stichting besteden aan verdere opleiding van de vrijwilligers. Meer informatie kunt u vinden op www.almeloosfeestje.nl of op facebook AlmeloosFeestje

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina