Sportberichten


Plaatsing  
 
10-06-2013  

Trainer Dams heeft oefenschema Sv DRC rond

 

ALMELO – Trainer/coach Ronald Dams van de Almelose zaterdagvierdeklasser Sv DRC heeft het oefenprogramma voor de nieuwe competitie rond. De ex- prof van Heracles Almelo, die eerder dit seizoen zijn contract verlengde met 3 jaar, heeft o.a. op zaterdag 10 augustus a.s. een wedstrijd gepland staan tegen de reserves van zaterdaghoofdklasser DETO om 14.30 uur, een week later op 17 augustus een oefenwedstrijd tegen de hoofdmacht van zondagvijfdeklasser Sv Almelo om 14.30 uur en op 24 augustus tegen zondagvijfdeklasser La Première om 14.30 uur, allemaal op sportcomplex De Riet.
De KNVB-bekerwedstrijden staan gepland op dinsdag 20 augustus, dinsdag 27 augustus en zaterdag 31 augustus. Nog niet bekend is waar, hoe laat en tegen wie de bekerwedstrijden worden gespeeld.
Hoewel nu nog wordt getraind, beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen op zaterdag 3 augustus met aansluitend een BBQ om de nieuwe spelers te verwelkomen in de selectiegroep. Op zaterdag 7 september a.s. volgt dan de start van de competitie, waarbij de ambities om te promoveren hoog zijn.

< Ronald Dams in actie met de oud- profs van Heracles Almelo bij Sv Delden.

Archief
Terug naar vorige pagina