Sportberichten


Plaatsing  
 
24-05-2013  

Michael Brouwer tekent voor Heracles Almelo

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft de van AGOVV overgekomen doelman Michael Brouwer vastgelegd voor twee seizoenen. Ook doelman Dennis Telgenhof komt terug van Cambuur Leeuwarden. De club is daardoor voorbereid op een eventueel vertrek van doelman Remko Pasveer. Mocht dat alsnog een feit worden, komt routenier Brian van Loo weer in beeld als stand-in.

De club hield onlangs een feestje ter afscheid van het verlopen seizoen en nam in besloten kring nogmaals afscheid van Daryl van Mieghem, Geoffrey Castillion, Marko Vejinovic en Everton Ramos Da Silva. Ook gaat sociaal maatschappelijk medewerker Willem Hoevers genieten van zijn oude dag.

Bekerfinale PSV A1 – Feyenoord A1 in Polman Stadion
Op donderdag 30 mei wordt in het Polman Stadion de bekerfinale gespeeld tussen PSV A1 en Feyenoord A1. De aftrap is om 18.30 uur. Deze bekerfinale is gratis toegankelijk.
Feyenoord A1 versloeg FC Utrecht A1 in de halve finale door de penaltyreeks aan het einde te winnen. Na 90 minuten stond het nog 2-2. PSV A1 versloeg op 9 april Ajax A2 met 2-0 en verdiende daarmee de plek in de finale.
Philip Cocu, de nieuwe hoofdtrainer van PSV in het seizoen 2013-2014, is momenteel trainer/coach van de A1 en eindigde dit seizoen op de tweede plaats in de competitie. Feyenoord A1, onder leiding van Damien Hertog, is dit seizoen kampioen geworden van de Eredivisie voor A-junioren. Kortom, het belooft een spannende strijd te worden op donderdag 30 mei om 18.30 uur!

Archief
Terug naar vorige pagina