Sportberichten


Plaatsing  
 
22-05-2013  

Heracles blijft zoekende en wijst AJAX-bod af

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft een serieus bod op Lerin Duarte afgewezen. De middenvelder stond in de belangstelling van AJAX. Manager Marc Overmars bevestigde de belangstelling en gaf aan dat een finaal bod van AJAX-zijde door de Almelose clubleiding was afgewezen.
Duarte zelf toonde zich teleurgesteld. "Natuurlijk zou het mooi zijn als Ajax nog terugkomt. Ik ben nu bij Jong Oranje, maar als ik klaar ben, ga ik met de mensen bij Heracles praten wat er precies speelt. Ik ben wel teleurgesteld als het niet doorgaat. Je kan niet elke dag naar een topclub”, aldus Duarte in De Telegraaf.

<< Tot verrassing van Duarte werd hij echter door bondscoach Louis van Gaal uit de selectie van Jong Oranje gelicht om de trip van het Nederlands elftal naar Azië mee te maken. Geen EK onder de 21 in Israël dus, maar kans op een echte cap in de nationale hoofdmacht.
Zijn clubgenoot Thomas Bruns viel al eerder af voor het EK, mede ook omdat coach Cor Pot een vijftal geroutineerde spelers in zijn selectie opnam in de jacht naar Europees goud.


Ondertussen zoekt de clubleiding van Heracles Almelo gestaag door naar versterking. Van het aantal talenten dat vorige week stage liep in het Polman Stadion, werd niemand goed genoeg bevonden als versterking van de hoofdmacht. Dat zal mee hebben gespeeld bij het besluit om het toch fikse bod van AJAX op Duarte af te wijzen. Duarte staat namelijk nog tot de zomer van 2016 onder contract.
De clubleiding van Heracles Almelo maakte gisteren het hoofd ‘leeg’ tijdens een partijtje golf tegen de leden van Business Club op de Golf en Countryclub Hooge Graven in Ommen.

Archief
Terug naar vorige pagina