Sportberichten


Plaatsing  
 
16-05-2013  

Onderwaterhockeytoernooi bij Galathea

 

ALMELO - Op zaterdag 18 mei aanstaande organiseert de Almelose onderwatersportvereniging Galathea weer haar jaarlijkse Lolee Toernooi. Dit nationale onderwaterhockeytoernooi, waar acht teams van zes tot tien spelers uit het hele land aan mee doen, vindt plaats in het Sportpark aan de Sluiskade(nu het nog kan.) Wegens het succes van vorig jaar, heeft men besloten er opnieuw een jaarlijkse traditie van te maken.
Na het toernooi zal iedereen zich rond 20.00 u verzamelen bij het gebouw van IJsclub Twenthe aan de overkant van het Sportpark, bij de duikers beter bekend als Bar-A-Scuba, voor een heerlijke barbecue en natuurlijk de prijsuitreiking.
De verliezer van het toernooi mag “De Roze Wissel Poedel” prijs mee naar huis nemen. (Vorig jaar was het team van Galathea dat overigens zelf.) De winnaar en de nummers twee en drie krijgen een zelfgemaakte trofee.
Het organiserende combinatieteam Galathea-Piranha heeft dit seizoen een keurige 2e plaats behaald in de Eerste Klasse(vorig jaar 3e.)
Binnenkort gaat het team een aantal dagen naar Dublin om een internationaal toernooi te spelen. Dat zal op 22 juni plaatsvinden. Tijdens deze trip gaat men als toetje ook nog zwemmen met zeehonden. Door goed naar deze dieren te kijken moet men volgend jaar in staat zijn om kampioen in hun klasse te worden.
Kortom een boeiende, enthousiaste groep sporters die uw steun verdient. Daarom zijn familie, vrienden en belangstellenden hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij dit gezellige toernooi. De eerste wedstrijd zal om 14.00 u gespeeld worden.
 

Archief
Terug naar vorige pagina