Sportberichten


Plaatsing  
 
15-05-2013  

Heracles-spelers bellen u voor seizoenkaart

 

ALMELO - De vaste seizoenkaarthouders van Heracles Almelo hebben onlangs een schrijven ontvangen met de mogelijkheid hun kaart te verlengen zodat ze ook volgend seizoen weer deel uitmaken van de unieke sfeer in het Polman Stadion. Een fors aantal supporters heeft reeds verlengd, maar diegenen die dat nog niet gedaan hebben werden woensdag gebeld door de medewerkers van Sitel. Dit om ze erop te wijzen dat er tot 24 mei de mogelijkheid is om te verlengen, na die datum krijgen personen op de wachtlijst de mogelijkheid in te stromen

‘Spreek ik met de echte Remko Pasveer?’
De Sitel-medewerkers kregen prominente assistentie, want Brian van Loo, Thomas Bruns en Remko Pasveer pakten ook de telefoon om seizoenkaarthouders te bellen. Het leverde verraste supporters op. “Spreek ik met de echte Remko Pasveer, de keeper?”, bracht een dame verbaasd uit. Ondertussen knoopte iemand anders een gesprekje aan met Thomas Bruns over het afgelopen seizoen. De bellers kregen een fors aantal mensen zover om meteen te gaan verlengen. Want wat bleek: men was vaak nog vergeten te verlengen en het extra belletje werd dus gewaardeerd!

Klik hier als u, uw seizoenkaart online wilt verlengen (hiervoor heeft u de unieke actiecode en uw WTS nummer nodig).
Heeft u nog geen informatie over het verlengen van uw seizoenkaart ontvangen. Neem dan contact op via e-mail ticketing@heracles.nl of per telefoon (0546-817070).

Archief
Terug naar vorige pagina