Sportberichten


Plaatsing  
 
15-05-2013  

Grandioze Open Dag bij Sv DRC op De Riet

 

ALMELO - Op zaterdag 25 mei organiseert sportvereniging DRC een grandioze Open Dag op sportcomplex De Riet m.m.v. o.a. Peter Reekers oud- profvoetballer van Heracles Almelo, VVV Venlo en AGOVV Apeldoorn. Ook Heracles Almelo beloften-trainer René Kolmschot is van de partij tijdens de voetbalclinic en het boarding-soccer toernooi. Opgeven voor deelname kan voor aanvang.
Naast de clinic en boarding-soccer is er volop vertier met luchtkussens, grabbelton, ranja-automaat en een gratis ijsje. Balvirtuoos Steve Lemaire laat zien wat je zoal met een bal kunt doen. Hij toont daarbij zijn fabelachtige baltechniek en natuurlijk kunnen de kinderen dat ook proberen.

De kinderen en hun ouders kunnen ook het totaal gerenoveerde clubhuis 'De Kauwe' bezichtigen net zoals de volledig nieuw betegelde kleedkamers. Met de renovatie van de gebouwen en de Open Dag maakt fusieclub DRC 2012 een nieuwe start op De Riet waarbij de aandacht gefocust wordt op de jeugd in de wijk. Daarom wordt ook gewezen op de mogelijkheid uw kinderen te laten sporten met een bijdrage uit het Jeugdsportfonds. Kijk daarvoor op: www.jeugdsportfonds.nl


Flyer Sv DRC Open Dag - zaterdag 25 mei (pdf)

Archief
Terug naar vorige pagina