Sportberichten


Plaatsing  
 
20-04-2013  

Heracles moet zich bewijzen tegen RKC


De ideale opstelling volgens de redactie.
Of dat het wordt?
 

ALMELO – Na 3 wedstrijden op rij zonder punten, staat Heracles Almelo vanavond voor de belangrijkste wedstrijd van de competitie. Een overwinning betekent dat Heracles Almelo verder kan met de plannen voor een nieuw stadion. Een nederlaag echter betekent dat de nacompetitie in beeld komt en het eventuele eindresultaat daarvan is een loterij. Dat zet ook de voortgang van stadionbouw in gevaar. Het belang is dus 10 miljoen euro dat de gemeente moet investeren in een herschikking van de amateurclubs om de bouw van een stadion überhaupt mogelijk te maken. Tegen RKC lijkt winst het meest reëel want daarna volgen nog wedstrijden tegen Feijenoord, FC Twente (thuis) en FC Utrecht en die hebben nog grote belangen bovenin de ranglijst.

Trainer Peter Bosz kan niet beschikken over de geblesseerde Lerin Duarte en dat is een creatieve aderlating net zoals het vroegtijdige vertrek van Willy Overtoom naar AZ en vooral spits Samuel Armenteros als vast aanspeelpunt in de spits dat ook was.
Heracles Almelo heeft dus flink ingeboet in kwaliteit en zal het vanavond moeten hebben van inzet. Daar staat Wierdenaar Thomas Bruns wel borg voor, maar hij staat wel op scherp wat gele kaarten betreft.
De balans van de thuiswedstrijden tegen RKC is in evenwicht met een nederlaag een overwinning en twee gelijke spelen. Trainer Peter Bosz zal zich dus wat moeten laten invallen om het team wat meer vertrouwen te geven.

<< De opstelling is nog niet vrijgegeven, zodat we de vrijheid nemen om Bosz een suggestie aan de hand te doen.

De wedstrijd in het Polman Stadion begint om 19.45 o.l.v. scheidsrechter Wiedemeijer.
Rondom de wedstrijd worden ook entreekaarten verkoch voor het 110-jarig jubileumfeest! 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina