Sportberichten


Plaatsing  
 
12-09-2008  

Jack de Gier voetbalschool naar Rietvogels Almelo


Archieffoto: Jack de Gier nog in het shirt van FC Twente
 

ALMELO - Jack de Gier voetbalschool organiseert, in samenwerking met SV Rietvogels, gedurende de herfstvakantie op het sportpark de Riet ‘de Dolle Pret voetbal 2-daagse’. Deze activiteit is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar (ook als je geen lid bent van een voetbalvereniging).

Wat houdt de voetbal 2-daagse in:
Tijdens de voetbal 2-daagse is er een afwisselend en leerzaam programma, waaronder techniek training, verschillende vormen van 4:4, boardingvoetbal, poeierbal, penalty schieten, 2-ling voetbal en nog veel meer.

De kinderen worden verdeeld in groepen van maximaal 20 kinderen, in hun eigen leeftijdscategorie, met daarbij twee professionele trainers. Ze strijden twee dagen lang om de punten die individueel worden toegekend. De teamsamenstellingen zullen iedere keer wijzigen zodat alle spelers een keer met elkaar gespeeld hebben. Uiteindelijk komen er per leeftijdscategorie drie winnaars. De nummers 1 en 2 met het hoogste aantal punten en de nummer 3 als meest opvallende speler. De sleutelwoorden uniformiteit, discipline en respect lopen als een rode draad door de dagen heen. Alle voetbalactiviteiten staan onder leiding van ervaren trainers/jeugdtrainers en zullen dan ook erg leerzaam zijn voor uw zoon of dochter. Het programma start dinsdag en woensdag rond 9.00 uur en zal duren tot ongeveer 15.45 uur. De kosten voor deze voetbal 2-daagse zijn 50,00. Hiervoor krijgen de kinderen een prachtig Jako tenue (shirt, broekje en sokken), beide dagen een lunch en sportdrank tijdens de activiteiten, tussendoortjes en eventueel promotiemateriaal. Aanmelden kan op www.jeugdvoetbalschool.com Inschrijven kan tot en met 16 september maar er is slechts beperkte inschrijving mogelijk, dus vol is vol. De voetbaldagen vinden plaats op dinsdag 21 en woensdag 22 oktober op sportcomplex ‘de Riet’ van SV Rietvogels, Rietstraat 222a, Almelo.

Archief
Terug naar vorige pagina