Sportberichten


Plaatsing  
 
08-03-2013  

Heracles App voor Tablet, Ipad en Smartphone

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft de Heracles App gelanceerd. Via de App kun je alle wedstrijden van Heracles Almelo thuis en onderweg LIVE beleven op je tablet, iPad of smartphone. De App ziet er fris uit en is uitgebreid met nieuwe functies. In één oogopslag zie je alles over de meest recente wedstrijd met al het nieuws, video’s, opstelling, interviews en de samenvatting.
Via een handig berichtensysteem houdt de App je op de hoogte van doelpunten en andere spannende wedstrijdmomenten. Op je telefoon of tablet bekijk je dan direct de herhaling van het doelpunt of de fabuleuze redding. Handig voor onderweg of op het terras in de zon. Ook na de wedstrijd kun je alle interviews en de samenvattingen nog eens nakijken. Alles over de club binnen handbereik.
In de App kun je, je eenvoudig registreren. Met één account bekijk je alle uit- en thuiswedstrijden LIVE op je tablet en telefoon. De eredivisie biedt de live beelden real time aan met een fenomenale snelheid waardoor de beelden haarscherp en vloeiend te bekijken zijn. Vanaf nu is Uit gewoon Thuis. Voor het bekijken van de wedstrijden en het ontvangen van goal-video’s betaal je een maandelijkse zeer voordelige vergoeding.
Download de App om alle informatie en mogelijkheden te ontdekken. De App is er voor de iPhone, iPAd en alle Android toestellen en tablets. Eenvoudig te downloaden via de App store of ga naar www.heracleslive.nu

Archief
Terug naar vorige pagina