Sportberichten


Plaatsing  
 
16-02-2013  

Eurosped TVT naar finale van Final Four


De dames van Eurosped TVT juichen al 11 wedstrijden op rij.
 

ZWOLLE – In een zinderende wedstrijd tussen het Almelose Eurosped TVT en het Limburgse PeelPush tijdens de ‘Final Four’ in de Landstede Hal te Zwolle, hebben de meiden van coach Jan Berendsen zich weten te plaatsen voor de zondag te spelen finale. In de eerste set waren beide teams aan elkaar gewaagd en ging het lang gelijk op tot PeelPush op het eind de set-zege naar zich toe wist te trekken (23-25). De in de ‘winning mood’ verkerende dames van Eurosped TVT kwamen echter in de tweede en derde set prima terug door achtereenvolgens te winnen met 25-20 en 25-23. In de vierde set was het wederom lang spannend tot in de eindfase PeelPush de winst naar zich toe trok met 22-25.
In de beslissende vijfde set kolkte het in de Zwolse Landstede Hal. Coach Berendsen , die net zijn contract verlengde tot de zomer van 2014, kreeg zijn meiden op scherp en geconcentreerd bleef men telkens aan de goede kant van de score om uiteindelijk de winst te pakken met 15-12.
Zondagmiddag om 15.30 wacht in de finale VC Alterno dat verrassend wist te winnen van Sliedrecht Sport in een klinkende 3-0 overwinning (25-18, 25-18, 25-21).

Archief
Terug naar vorige pagina