Sportberichten


Plaatsing  
 
28-01-2013  

Leroy Fer per direct naar FC Everton (Upd)

 

LIVERPOOL – Premier League club FC Everton heeft bekend gemaakt dat het overeenstemming heeft bereikt met FC Twente en Leroy Fer voor een onmiddellijke overstap naar de club uit Liverpool. Fer wordt vandaag nog gekeurd en wordt dinsdag al voorgesteld bij de Engelse club.
Fer speelde 38 wedstrijden voor FC Twente sinds zijn komst van Feijenoord. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van 9,3 miljoen euro gemoeid. Bij Everton komt Fer international John Heitinga tegen die ook voor de club uit Liverpool speelt.

Update: 29-01-2013

Leroy per direct retour van FC Everton
LLIVERPOOL / ENSCHEDE - FC Twente-speler Leroy Fer is door FC Everton linea-recta terug gestuurd naar FC Twente nadat men via een tip vernomen had dat Fer nog een taakstraf boven het hoofd hangt door een akkefietje uit zijn Rotterdamse periode. Er werd nog gepoogd dat te verbloemen door te vermelden dat bij de medische controle enig vocht in de geopererde knie van Fer bleek te zitten en men de miljoenentransfer in gedeelten wilde voldoen naar gelang de knie zich zou houden. Dat zou door FC Twente zijn afgewezen.

Archief
Terug naar vorige pagina