Sportberichten


Plaatsing  
 
21-01-2013  

LOOT Topsport Event in de Grolsch Veste

 

ALMELO/ENSCHEDE – Op 29 januari a.s. wordt voor 180 Twentse topsporters die studeren aan de Topsport Talentscholen CSG Het Noordik in Almelo en Het Stedelijk Lyceum in Enschede in de Glosch Veste te Enschede een Event georganiseerd met als onderwerp, Social Media, What’s in it for You’.
Aan de hand van een drietal workshops willen de organiserende scholen de LOOT-leerlingen (Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport) met leerlingen in gesprek over de link tussen sport en social media. Zij willen de leerlingen laten zien welke mogelijkheden social media scheppen als je topsport bedrijft en hoe diverse partijen elkaar hierin kunnen versterken.

Workshops
Martine Braam, het gezicht van FC Twente TV bijt het spits af. Ze vertelt over haar ervaringen met topsporters in combinatie met social media. Vervolgens verzorgt bureau Exxtra een workshop over de beperkingen en de mogelijkheden van social media. Rob Stegehuis van Co&zo maakt de leerlingen met de smartphone in de hand nog wijzer op het gebied van nieuwe media en CSG Het Noordik en Het Stedelijk Lyceum willen de leerlingen vooral leren hoe de sporters zichzelf, hun sponsoren en daarnaast ook hun school het beste kunnen profileren, zodat er een win-win- situatie ontstaat.
Het Media Topsport Event wordt gehouden op dinsdag 29 januari van 10.45 tot 14.15 uur.
 

Archief
Terug naar vorige pagina