Sportberichten


Plaatsing  
 
09-01-2013  

Armenteros mogelijk naar Anderlecht (upd)

 

ALMELO – Heracles Almelo spits wordt door De Telegraaf getipt voor een overgang naar Anderlecht. De Zweed zou volgens de krant een mondeling akkoord hebben om in de zomer transfervrij over te stappen. De Belgische nummer een zou wel proberen om hem al in de winterstop los te weken. Samuel Armenteros verblijft momenteel met Heracles Almelo in het Turkse Belek waar de Almeloërs vrijdag ook een oefenwedstrijd spelen tegen de Belgen.
Gisteren werd Armeteros nog door de NOS getipt als kandidaat voor Vitesse, dat bovendien belangstelling zou hebben voor Jeffrey Bruna die bij HSV Hamburg speelt.  

< Samuel Armenteros - foto: Nick Zweers Fotografie

Update:
Samuel Armenteros speelt vanaf komende zomer voor Anderlecht. De aanvaller tekent, onder voorbehoud van een aantal details en de medische keuring, een contract tot 2016 in Brussel. "Anderlecht is een grote club, mooi om te mogen spelen", aldus Armenteros. "Ze spelen veel grote wedstrijden en doen mee om het kampioenschap. Dat is voor mij weer een mooie kans om te groeien. Ik heb met trainer John van den Brom gesproken en daar sprak veel vertrouwen uit. Hij wil mij er heel graag bij hebben. Anderlecht is een grote club. De kans om zo'n stap te mogen maken komt niet elke dag voorbij."
Heracles Almelo wil nog niets zeggen of Armenteros nog mogelijk deze transferperiode vertrekt.

Archief
Terug naar vorige pagina