Sportberichten


Plaatsing  
 
02-01-2013  

Heracles-nieuwkomers Navratil en Schamp fris


Jaroslav Navratil (Tsjechie) en Mathias Schamp (Belgiƫ) sloten aan bij de eerste trainingssessie in 2013
 

ALMELO – De korte vakantie voor de spelers van Heracles Almelo zit er weer op. Vandaag werd begonnen met een licht trainingsprogramma waar ook de nieuwkomers Jaroslav Navratil (Tsjechie) en Mathias Schamp (België) bij aansloten. Veldmate, van Dijk, Pedro en van Mieghem waren nog niet fit genoeg door blessures en Koenders ontbrak wegens familieomstandigheden. Dat was ook het geval bij Kwame Quansah, maar dan wat vreugdevoller door de geboorte van zijn derde zoon. Everton en Davidson sluiten donderdag aan wegens de lange reis naar en van hun thuislanden Brazilië en Australië.

Van de transfermarkt is er geen nieuws over de zwart-witten. Everton, Overtoom, Armenteros en Duarte zijn evenals Vejinovic wel in voor een transfer, maar de club heeft nog geen meldingen van geïnteresseerde clubs. Ook het ‘verhaal’ dat trainer Peter Bosz in de belangstelling staat bij een Japanse club is bij Heracles niet bewaarheid. Net zomin het Almelose ‘gerucht’ dat assistent Hendrie Krüzen mogelijk met Bosz mee zou gaan. In ieder geval is hij nog niet aan een cursus Japans begonnen, meldde hij AlmeloNieuws.nl tijdens de nieuwjaarsreceptie van Heracles Almelo.

Zondag vertrekken de Heraclieden naar het Turkse Belek voor een trainingsstage. Behalve tegen Anderlecht spelen de Almeloërs ook tegen het Turkse Genclerbirligi, waarna op 19 januari de competitie weer begint in en tegen Heerenveen.

Archief
Terug naar vorige pagina