26-11-2012

Slecht verdedigen kost AKC de winstpunten

Selectie AKC. Foto:Nick Zweers

ALMELO - Ook de derde wedstrijd van de zaalcompetitie is voor AKC in een teleurstelling geëindigd. In een doelpuntrijke wedstrijd werd verloren van Rohda met 21-32. De eerste 20 minuten verliepen voorspoedig voor AKC, de ploeg liep snel uit naar een 9-5 voorsprong. Helaas lukt het de ploeg laatste 10 minuten slechts 2 keer te scoren, terwijl Rohda op dreef kwam en zo een 9-14 voorsprong had bij rust.
In de tweede helft lukte het AKC niet de wedstrijd te kantelen. Vooral verdedigend kwam de ploeg te kort, waardoor Rohda kon uitlopen naar een ruime 21-32 overwinning.
Voor AKC wederom een teleurstellend resultaat, vooral gezien de eerste 20 speelminuten. Het is de Almelose ploeg elke wedstrijd nog gelukt om over de 20 doelpunten te scoren, maar men zal de komende wedstrijden vooral verdedigend moeten verbeteren om winstpunten te pakken.

AKC 2 heeft ook zijn tweede thuiswedstrijd gewonnen, zaterdagavond werd TOP/wereldtickets.nl 4 met 20-15 verslagen.