Sportberichten


Plaatsing  
 
22-11-2012  

Rolstoelers mee met Heracles naar uitwedstrijden

 

Voorzitter Jack Telgenkamp van Hart voor Heracles: ‘In alle stadions zijn wel voorzieningen voor rolstoelgebruikers, maar met bezoek van de supporters van de bezoekende club die een rolstoel gebruiken, wordt nauwelijks rekening gehouden. Dat hoefde ook eigenlijk niet, want vervoer is voor rolstoelers lastig. Ze kunnen sowieso al niet mee met de gewone bussen waarmee andere supporters reizen. Je moet er speciaal vervoer voor regelen en dat is natuurlijk kostbaar.’

Het is de bedoeling de actie een structureel vervolg te geven, zodat ook rolstoelers voortaan mee kunnen naar uitwedstrijden van Heracles Almelo. Dat nu slechts drie rolstoelers deze primeur beleven, komt doordat er bij Willem II slechts drie plekken beschikbaar zijn voor bezoekende rolstoelers.
Het initiatief wordt ingepast in de actie Samen Thuis, Samen Uit. Hiermee bieden Heracles Almelo en Hart voor Heracles supporters elk seizoen de gelegenheid om voor een gunstig tarief tien uitwedstrijden te bezoeken.

< Voor Patrick Maathuis, al vele jaren supporter van Heracles, gaat zaterdag een lang gekoesterde wens in vervulling. Samen met Dennis Hemme en Raymond Neef, ook rolstoelers met een zwart-wit hart, gaat hij mee naar een uitwedstrijd van zijn club.

Archief
Terug naar vorige pagina