Sportberichten


Plaatsing  
 
10-11-2012  

Volleybalsters Eurosped TVT pakken tweede zege

 

Florieke is back!

317 dagen….Zo “lang” heeft het geduurd voordat Florieke weer een officiële wedstrijd kon spelen. Maar gisteren was het zover. Na maanden van revalideren en slechts één oefenwedstrijd was ze er klaar voor. En dat heeft Alterno geweten!

Met Florieke als spelverdeelster kon Antoinette weer verkassen naar haar vertrouwde plekje als diagonaal. Zoals verwacht moesten we in het begin nog enigszins zoeken naar ons spel. Maar naarmate de eerste set vorderde begon het geloof in onszelf en een goede afloop te groeien. Helaas was het net niet genoeg om de eerste set winnend af te sluiten. Met 25-23 wist Alterno deze set naar zich toe te trekken.

Maar het geloof was er. En met veel beleving, goede services, mooie snelle setjes en goede aanvallen wisten we het spel van Alterno te ontregelen. Daarbij waren we ons bewust van onze kansen vanaf de serviceplek. Door veel druk uit te oefenen op hun pass maakten we het onszelf makkelijker. Met 17-25 en 23-25 wisten we de tweede en derde set te winnen.

In de vierde set gingen we op dezelfde voet verder. Geconcentreerd en met veel enthousiasme gaven we Alterno geen kans om terug te keren in de wedstrijd. Dit betekende dus setwinst in de vierde set en drie punten!

Nu willen we deze lijn graag voortzetten! Te beginnen aanstaande zaterdag in Almelo.
Om 17.00 uur spelen we dan tegen Lycurgus in de IISPA……het moment om thuis een wedstrijd winnend af te sluiten!

Groetjes Marlou

Archief
Terug naar vorige pagina