20-10-2012

Eurosped TVT onderuit in Sliedrecht

Het team van Eurosped Top Volleybal Twente in de IISPA.

Wat vond speelster Ilse Oude Luttikhuis van de uitwedstrijd tegen Sliedrecht:

Afgelopen zaterdag stond alweer de derde competitie wedstrijd op het programma. Dit keer was onze tegenstander Sliedrecht Sport. De landskampioen van afgelopen seizoen. Na een lange reis kwamen we aan in Sliedrecht. In de eerste set kwamen we slecht op gang. We liepen achter de feiten aan. De pass en service waren onder de maat. De set ging dan ook met 25-15 naar Sliedrecht. In de tweede set begon het beter te lopen, het ging gelijk op. In de derde set liep het vanaf het begin al niet meer. We raakten al gauw achter en konden dit gedurende set ook niet weer herstellen. Deze set ging dan ook met 25-16 naar Sliedrecht. Dat betekende 3-0 winst voor Sliedrecht. Het was een wedstrijd om gauw te vergeten. We richten ons dan ook weer op de volgende wedstrijd en zullen er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten. We spelen weer thuis dus hopen uiteraard weer op veel publiek. De steun kunnen we goed gebruiken. Hopelijk tot dan!

Ilse.

SLIEDRECHT – De volleybalsters van Eurosped TVT gingen in en tegen Sliedrecht Sport kansloos onderuit met een 3-sets nederlaag 25-16, 25-23, 25-15. ‘Het was onder de maat. Dat gold voor alles: de service, de pass, het blok en de aanval’, aldus coach Jan Berendsen na afloop.
De eerste set werd kansloos verloren met 25-16. In de tweede set leek het een wedstrijd te worden toen het Twentse topvolleybalteam vanuit een 16-8 situatie goed terug kwam, maar uiteindelijk in een spannend slot toch met 25-23 ten onder ging. De derde en laatste set bleek er louter nog een voor de statistiek, want Eurosped TVT verloor deze set met 25-16

Op zaterdag 27 oktober a.s. kunnen de dames van trainer Jan Berendsen thuis in de IISPA laten zien dat het beter kan. Dan komt tegenstander Peelpush uit het Limburgse Meijel naar Almelo, de huidige nummer 4 in de eredivisie. Peelpush gaat voor het eerst Europa in en speelt op 15 november a.s. tegen het Roemeense Tirgu Mures.
De ‘meiden’ van Eurosped TVT zouden het prachtig vinden dat het toeschouwersaantal van vorige week tegen VC Sneek (650 personen) wordt gebroken en het in ieder geval weer een heksenketel wordt. Met 2 nederlagen en 1 overwinning op zak moet het evenwicht weer bereikt worden.

Trainer Jan Berendsen verwacht bij de tweede thuiswedstrijd Eurosped TVT tegen Peelpush op zaterdag 27 oktober een aantrekkelijker duel. 'Peelpush is verdedigend een sterke tegenstander, wat in de wedstrijd vaak mooie lange rally’s oplevert. Voor het publiek leuk om naar te kijken', aldus Berendsen. De wedstrijd is weer gratis bij te wonen in de IISPA en begint om 16.00 uur.