Sportberichten


Plaatsing  
 
18-10-2012  

Maak nu kennis met voetbal bij Sv DRC 2012


Sv. DRC 2012 is tot stand gekomen door een fusie tussen Sv Rietvogels en DVO'71. Sv. DRC 2012 speelt in de 4e klasse KNVB van het zaterdagvoetbal en doet het tot nu verrassend goed o.l.v. trainer Ronald Dams, oud- profvoetballer van Heracles Almelo.
Zaterdag 20 oktober a.s. speelt Sv. DRC 2012 in de volgende bekerronde in Enschede tegen EMOS.
 

ALMELO - De zomer is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Ook veel sportverenigingen zijn weer begonnen met het nieuwe seizoen, zo ook fusieclub Sv DRC 2012 aan de Rietstraat 222 A. Een mooi moment voor kinderen in de omgeving van De Riet om kennis te maken met voetbal.
Het Jeugdfonds Almelo biedt kinderen die om financiële redenen niet deel kunnen nemen aan sport de kans om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie of het lesgeld aan de vereniging. De maximale vergoeding per jaar voor sport bedraagt € 225,-
Een beroep op het Jeugdfonds Almelo kan alleen gedaan worden door een intermediair. Een intermediair is iemand die op professionele wijze betrokken is bij het kind. Denk hierbij aan een leraar, een jongerenwerker, maatschappelijk werk of iemand van jeugdzorg.
Let wel, ouder(s), kinderen en sportverenigingen kunnen geen aanvraag indienen. Ouders/verzorgers moeten zelf actief op zoek naar een intermediair die de aanvraag voor het kind wil doen.
Het motto van het Jeugdfonds Almelo is dat ieder kind deel moet kunnen nemen aan sport. Als u nu een kind aanmeldt via het Jeugdfonds Almelo, dan kan hij of zij nog gebruik maken van het in 2012 beschikbare budget. Maak dus gebruik van deze kans!
Voor meer informatie en de aanmeldprocedure kunt u terecht op: www.jeugdsportfonds.nl 

Archief
Terug naar vorige pagina