29-09-2012

Ook Achilles E te sterk voor gehandicapt DRC

ENSCHEDE/ALMELO - Na drie winstpartijen op rij volgde voor fusieclub Sv DRC 2012 de eerste nederlaag thuis tegen Sportclub Daarle en vandaag uit tegen Achilles Enschede de tweede. Achilles had het meeste recht op de punten gezien het verloop van het duel. DRC kon gedurende de wedstrijd geen vuist maken, mede omdat trainer Ronald Dams niet kon rekenen op 3 basisspelers wegens eerder geplande vakanties. Slechts enkele momenten voor rust mocht DRC hopen op meer, maar uitgespeelde kansen gaven de Enschedeërs niet weg. Zelf kwam Achilles maar tot één doelpunt in de tweede helft, maar het betekent wel dat men in de ranglijst langszij kwam bij DRC.

Om het vizier naar boven te houden zal DRC zaterdag a.s. thuis tegen hekkensluiter Rijssen Vooruit uit een ander vaatje moeten tappen om het doelgemiddelde bij te spijkeren en alle winstpunten te pakken. Dat mag gezien het doelgemiddelde van 0-44 van de Rijssenaren geen probleem zijn als DRC tenminste gefocust blijft.
Aanvang op sportcomplex De Riet in Almelo zaterdag 6 oktober om 14.30 uur.