Sportberichten


Plaatsing  
 
04-10-2012  

NOS TV bij Eurosped TVT-VC Sneek in IISPA


uitsnede foto: Fotostudio Smit
 

ALMELO - Op zondag 14 oktober komt het damesvolleybalteam Eurosped voor het eerst dit seizoen in de Dela Eredivisie uit tegen VC Sneek. De wedstrijd wordt gespeeld op de nieuwe Almelose locatie ‘Topsportcentrum IISPA´. De NOS verzorgt een televisie registratie.

Met spanning wordt uitgezien naar de eerste DELA Eredivisie competitiewedstrijd van Eurosped onder de nieuwe naam, tegen VC Sneek op zondag 14 oktober om 15.00 uur. De wedstrijd is belangrijk genoeg voor de NOS om er een televisie registratie van te maken!

Eurosped wil de thuiswedstrijden op de nieuwe locatie voor een breed publiek zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom zijn de wedstrijden voor iedereen gratis bij te wonen.

Op dezelfde dag wordt door Sportbedrijf Almelo, voorafgaand aan de wedstrijd, een fotoshoot ‘Uw sportvereniging in de spo(r)tlight´ georganiseerd. Vakfotograaf Erik Karst maakt van alle Almelose sportverenigingen professionele foto´s voor de campagne ‘Sportief Almelo´. De deelnemende verenigingen mogen de foto´s gratis gebruiken voor eigen publicaties en de website. Aansluitend zijn de verenigingen uitgenodigd voor de wedstrijd Eurosped tegen VC Sneek.

Zondag 14 oktober
Voorafgaand wedstrijd: fotoshoot ‘Sportief Almelo´
15.00 uur aanvang wedstrijd
Toegang gratis

Foto: Fotostudio Smit

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina