Sportberichten


Plaatsing  
 
27-08-2012  

Heracles Almelo on Tour verder de regio in

 

ALMELO - Heracles Almelo On Tour trekt verder de regio in. Was de club de afgelopen maanden te gast in de gemeentes Wierden, Hardenberg en Twenterand, de komende maanden worden er clinics, forums en schoolbezoeken georganiseerd in onder meer Geesteren Borne en Nijverdal.

Forums
Tijdens de forums, gepresenteerd door RTV Oost presentator Jan Medendorp, kun je alles te weten komen over Heracles Almelo. Hoe staat het met de stadionplannen? Hoe staat de selectie ervoor? In zeer openhartige sessies nemen voorzitter Jan Smit, directeur Nico-Jan Hoogma en trainer Peter Bosz geen blad voor de mond. De komende drie forums staan alweer ingepland:

Donderdag 13 september, aanvang 19.30 uur: Stevo in Geesteren (Overijssel)
Woensdag 10 oktober, aanvang 19.30 uur: BVV Borne
Woensdag 28 november, aanvang 19.30 uur: De Zweef in Nijverdal

Voor alle forums geldt: inloop vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur. Iedereen is welkom!

Clinics
De clinics worden verzorgd door enkele trainers en spelers van Heracles Almelo. De E-junioren van de clubs uit de betreffende gemeentes zijn allemaal van harte welkom, opgeven kan via de eigen amateurclubs. Onder de bezielende leiding van de Heraclieden worden er verschillende oefenvormen afgewerkt. Na de training is er ruimte voor foto’s en handtekeningen! Het programma van de clinics ziet er als volgt uit:

Woensdag 5 september, aanvang 14.00 uur: NEO in Borne
Woensdag 24 oktober, aanvang 14.00 uur: Hulzense Boys, gemeente Nijverdal/Hellendoorn
Woensdag 14 november, aanvang 14.00 uur: Excelsior ’31, gemeente Rijssen/Holten

Archief
Terug naar vorige pagina