Sportberichten


Plaatsing  
 
12-08-2012  

Tennis: Lulof Open 2012

 

ALMELO - Van 12 t/m 19 augustus organiseert tennisvereniging Luctor et Emergo het Lulof Open 2012. Naast het traditionele categorie 3 t/m 8 toernooi organiseren we ook dit jaar voor de vijfde maal een Nationaal Ranglijsttoernooi met twee sterren status. Dit zal betekenen dat de nationale (sub)top acte de presence zal geven op het Groenendal aan de Willem de Clercqstraat 71 te Almelo.

Momenteel hebben we 9 dames uit de top 100 van de Nationale Ranglijst weten te strikken voor ons toernooi, waaronder de nummer 36 en 42. Mogelijk komt ook Ghislaine van Baal, de nummer 20 van Nederland, op ons toernooi spelen, echter dit hangt af van haar resultaten op de Nationale Kampioenschappen.

Het toernooi heeft een breed draagvlak in de regio onder spelers en sponsoren en jaarlijks komen er veel geïnteresseerden kijken naar top- en recreatief tennis op het sportpark.

Zondag 12 augustus is de aftrap in de categorieën 3 t/m 8 en maandag 13 augustus start de eerste kwalificatieronde heren voor het Nationale Ranglijsttoernooi. De dameskwalificatie start op dinsdag 14 augustus. Het hoofdtoernooi voor de topspelers zal starten op woensdag 15 augustus. Alle halve finales zullen op zaterdag 18 augustus gespeeld worden en de finales op zondag 19 augustus.

Archief
Terug naar vorige pagina