Sportberichten


Plaatsing  
 
04-08-2012  

Heracles verliest met 0-1 tegen Osasuna


Foto: Nick Zweers Fotografie
 

ALMELO – Waar FC Groningen Osasuna eerder deze week nog op 2-2 hield, ging Heracles in de laatste oefenwedstrijd tegen de Spanjaarden onderuit met 0-1 door een doelpunt van Modesta in de 27e minuut. De Spanjaard tikte eenvoudig binnen uit een corner.
Heracles Almelo probeerde het wel, was soms dichtbij een treffer maar scherpte ontbrak. Ook bij Armenteros, de Zweeds-Cubaanse spits waarvoor Ajax Amsterdam belangstelling toonde maar nogal schrok van de vraagprijs die Heracles de Amsterdammers voor ogen hield. Het is ook de vraag of een rol als reserve goed is voor de ontwikkeling van Armenteros.
Tegen de Spanjaarden stuitte hij een keer op doelman Moreno en kopte hij na rust buiten bereik van de keeper een keer op de lat.
Pasveer was wel in vorm en pareerde diverse Spaanse aanvallen, maar kon de winnende treffer niet voorkomen. Het tweede deel van de eerste helft was niet om aan te zien en kon ook de weinige toeschouwers niet bekoren.
Interim-coach Hendrie Krüzen* voerde in de tweede helft dan ook de nodige wissels door. Everton en Luis Pedro kregen nog kansen, maar Osasuna wist de nul vast te houden. Hoogtepunt is wellicht dat Marko Vejinovic na lang blessureleed zijn eerste speelminuten kon maken.
Bij de start van de competitie a.s. zaterdag 11 augustus tegen VVV Venlo zullen de Heraclieden uit een ander vaatje moeten tappen.

Fotoreportage: Nick Zweers
(Klik hier voor alle foto's)

Heracles Almelo – CA Osasuna 0-1 (0-1)
27.Juan Modesto 0-1,
Gele kaart: Francisco Punal Martinez, Damia Perez, Fernando Rodilla
Opstellingen:
Heracles Almelo: Remko Pasveer, Milano Koenders, Ben Rienstra, Jeroen Veldmate (46.Jason Davidson), Dragan Paljic, Kwame Quansah, Lerin Duarte (71.Marko Vejinovic), Willie Overtoom (77.Thomas Bruns) ,Luis Pedro, Samuel Armenteros (71.Geoffrey Castillion) en Everton Ramos da Silva (65.Ninos Gouriye).
CA Osasuna: Andres Fernandez Moreno, Ruben Rocha, Manuel Ortiz Toribio (79.Manuel Villafranca), Emiliano Armenteros, Francisco Punal Martinez, Sisinio Gonzalez Martinez, Alejandro Garrido, Juan Modesto (65.Oier Sanjuro Mate), Fernando Rodilla, Roberto Morales (65.Joseba Echarri) en Damia Perez.

* Peter Bosz
Hoofdtrainer Peter Bosz werd zaterdagmorgen onwel en werd in het ziekenhuis onderzocht. Daar bleek dat er niets aan de hand was. Bosz besloot echter wel om het even rustig aan te doen. Hij bekeek de oefenwedstrijd vanaf de tribune en liet de coaching over aan assistent Hendrie Krüzen.

Fotoreportage (16 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina