Sportberichten


Plaatsing  
 
17-07-2012  

Regen zit Heracles dwars in Billerbeck (D)

 

BILLERBECK (D) – Overvloedige regenval zit Heracles Almelo behoorlijk dwars op het trainingskamp in Billerbeck (D). Noodgedwongen wijken de Heraclieden uit naar het nabij gelegen Rosendahl/Darfeld voor de trainingen en de oefenwedstrijd tegen de reserves van Schalke ’04 a.s. vrijdag. Het veld in Rosendahl/Darfeld is gelegen aan de Sudetenstraße.
Vanochtend werd nog in Billerbeck getraind en ook Armenteros en Pasveer kwamen in actie. Armenteros trainde met de groep mee en Pasveer liep voorzichtig wat eerste rondjes en werkte individueel zijn keeperstraining af.
Ook Geoffrey Castillion is mee naar het trainingskamp. De 21-jarige Ajaxied wordt komend seizoen gehuurd en wordt gezien als een talent. Vorig seizoen maakte hij zijn eerste speelminuten in de eredivisie bij RKC Waalwijk. Volgens trainer Peter Bosz is het een talent met potentie om zich te verbeteren. Dat kan hij dus in Almelo proberen waar te maken.
< Kijk hier naar de fotoreportage van Harry Broeze

Stadionbouwpartner
De stichting Stadion Heracles Almelo gaat overigens in zee met de werkmaatschappij ‘Build to win’ (B2w), voor de bouw van een nieuw stadion. B2w is een samenwerkingsverband van bouwer BAM en ontwikkelaar Wyckerveste dat gevestigd is in het stadion van Roda JC.
B2w wil naast het realiseren van de bouw ook de exploitatie op zich nemen en huurders zoeken. Heracles Almelo huurt dan het gedeelte voor het voetbalbedrijf.
De overeenkomst komt mede tot stand door een advies van de onderzoekscommissie waarin o.a. Henk Kesler (oud- directeur KNVB), Arie van Eijden (oud- bestuurslid Ajax Amsterdam) en Menno Knip (senator Eerste Kamer en oud- burgemeester van Almelo) zitten.

Archief
Terug naar vorige pagina