14-07-2012

Oefenpotje Heracles Almelo eindigt in 14-0

ALMELO – De Almelose amateurselectie was zaterdagmiddag duidelijk een maatje te klein voor de gelouterde profs van Heracles Almelo. Bij rust stond het al 7-0 en hetzelfde aantal doelpunten kwam daar na rust nog eens bij.
De technische staf zal dus niet teveel waarde hechten aan het oefenpotje dat meer gezien moet worden als presentatie van de nieuwe selectie aan het Almelose publiek. Bovendien bracht het nog wat geld (4000 euro) op voor het interactieve sportcentrum ‘Fun Ie Fit’ van de stichting De Klub.
De doelpuntenmakers waren: Thomas Bruns (3x), Luis Pedro (2x), proefspeler Adriano Grimaldi (2x), Mike te Wierik, Ninos Gouriye, Lerin Duarte, Kwame Quansah, Everton, Willie Overtoom en Dario Vujicevic.
Voor Grimaldi telden de doelpunten niet mee in zijn beoordeling. Na afloop kreeg hij te horen dat hij gewogen was en te licht werd bevonden om Heracles Almelo te komen versterken. Voor Thomas Konrad komt er nog een herkansing, de speler loopt stage maar stond door een blessure langs de kant. Hij krijgt zijn herkansing en mag volgende week mee naar het trainingskamp in Billerbeck (D).
Trainer Peter Bosz deed ook geen beroep op Remko Pasveer, Samuel Armenteros en Marko Vejinovic. Ook zij kampten met blessures. Daar kwamen tijdens de wedstrijd Paljic en Vujicevic nog eens bij, zodat ook de medische staf aan het werk kan.
Scheidsrechter Roelof Luinge was bereid gevonden om dit ‘Almelose feestje’ te leiden.

Opstellingen Heracles
1e helft: Fij, Van Dijk, Te Wierik, Davidson, Dorda, Bruns, Belterman, Duarte, Van Mieghem, Grimaldi, Gouriye.
2e helft: Van Loo, Koenders, Rienstra, Veldmate, Paljic, Overtoom, Duarte, Quansah, Vujicevic (71. Bruns), Pedro, Everton.