Sportberichten


Plaatsing  
 
19-05-2012  

SVZW redt het niet en degradeert

 

HOOGEVEEN – Na de overwinning vorige week op ARC door SVZW en de nederlaag van Harkemase Boys in Genemuiden, gloorde re hoop in Wierden voor het behoudt van de Topklasse. Echter in de beslissingswedstrijd van SVZW tegen Harkemase Boys ging de ploeg van het duo Hans Kraay jr en Piet de Kruif onderuit met 2-0, zodat SVZW het opnieuw moet proberen via de Hoofdklasse.
Al in de eerste minuut kwamen de Friezen op voorsprong door een simpele intikker van Pannekoek 1-0. De eindstand stond binnen een kwartier op het scorebord toen doelman Doornbos de terugspeelbal van Nick de Graaf niet onder controle kreeg waardoor Van der Meulen net zo simpel als Pannekoek eerder, de 2-0 kon laten aantekenen.
Verdedigend rammelde het bij SVZW aan alle kanten en vooral oud- international Romano Denneboom was een ware plaag voor de Wierdenaren dat zelf nauwelijks aan aanvallen toekwam. Na de pauze kwamen Altink en Smit in de ploeg voor Özcan en Wennink en ging het iets beter lopen bij SVZW. Topscorer Perik (2x) en Zwiers hielpen echter goede scoringskansen omzeep zodat SVZW niet aan scoren toekwam en terugkeert in de Hoofdklasse.

Fotoreportage: Henk Steen

Harkemase Boys - SVZW 2-0
(2-0). 1. Pannekoek 1-0, 14. Van der Meulen
Opstellingen:
Harkemase Boys: De Vries, Bergsma (12/Koster), Werkman, Hooiveld, Bischop, Van der Meulen, Van der Weij, Schokker, Bacuna (90/Van Wijk), Denneboom (59/Van Bunderen), Pannekoek
SVZW: Doornbos, Zwiers, de Graaf, Prümers (67. Maris), van Keulen, Özcan (46. Altink), Engbers, Wennink (46. Smit), Mulderij, J.Kamphuis, Perik


Fotoreportage (15 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina