Sportberichten


Plaatsing  
 
15-05-2012  

PH sponsoravond met Bosz en Kuiper


Björn Kuiper legt uit hoe scheidsrechters zich voorbereiden op wedstrijden
 

ALMELO – PH Almelo hield maandagavond een sponsoravond met als hoofdgasten Heracles Almelo trainer Peter Bosz en scheidsrechter Björn Kuiper. De Oldenzaalse supermarktondernemer is door de UEFA geselecteerd voor het komende EK in Polen en de Oekraïne.
De komst van Kuiper werd mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Riwald Recycling die de lezing van Kuiper ‘kocht’ in de veiling tijdens de Gala-avond voor de stichting Kans voor een Kind.

Het thema van de avond was ‘Samen Sterk’, doelend op samenwerking tussen de vereniging PH en de sponsoren. In het eerste gedeelte van de avond informeerden Jordi en Ben Kremer over de unieke samenwerking van hun stichting Join4Energy met PH Almelo. Join4Energy is een stichting die als doel heeft om geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten met als uiteindelijke doel het ontwikkelen van een medicijn. PH Almelo ondersteunt de stichting door een deel van de inkomsten uit de shirtsponsoring van de jeugdelftallen te schenken aan Join4Energy.
Het 2e gedeelte van de avond werd ingevuld door gastspreker Björn Kuipers. Hij gaf alle aanwezigen een blik achter de schermen van de professionele scheidsrechterswereld. Een wereld waar de samenwerking met assistenten minstens zo belangrijk is als het samenspel bij voetbalteams.
Tot slot blikte trainer Peter Bosz van Heracles Almelo terug op de bekerfinale en de impact die de finale op de selectie heeft gehad en werd in een tweegesprek met Björn Kuipers o.l.v. Paul Schabbink alle ins en outs van de voetbalwereld blootgelegd. Daarbij werd het publiek natuurlijk ruim de mogelijkheid geboden om de bekende voetbalpersoonlijkheden kritische en interessante vragen te stellen. Al met al een zeer geslaagde avond voor de sponsoren van PH Almelo.

Fotoreportage: 'Paparazzo' Freek en zwager

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina