Sportberichten


Plaatsing  
 
14-04-2012  

Zware domper SVZW in Lisse

 

WIERDEN – Zo langzamerhand moet ook in Wierden duidelijk zijn dat plaatselijke trots SVZW eigenlijk nog niet in de Topklasse thuis hoort. Men doet er in Wierden alles aan om klasbehoud te bewerkstelligen, maar ook de komst van het duo Kraay/de Kruiff bracht feitelijk geen verbetering. Wel worden al spelers ‘gekocht’ voor het volgende seizoen, maar of dat nog voor de Topklasse is wordt uiterst dubieus.
In Lisse werden zaterdag kostbare punten achtergelaten en ging men met 5-0 onderuit. Hans Kraay hoefde ook niet met zijn colbertje te gooien, want de Lissenaren hadden keurig een kapstok naast de dug-out gezet. FC Lisse kwam al in de vijfde minuut op voorsprong door Bas Ent. Tot de rust bleef die stand gehandhaafd, maar SVZW kon nauwelijks een vuist maken. Kort na rust werd de ellende voor de Wierdenaren nog groter toen Marnix Smit de bal achter zijn eigen doelman werkte en kort daarop FC Lisse de 3-0 liet aantekenen door Vermeulen. De ‘koppies’ gingen naar beneden en Lisse kon nog verder uitlopen door doelpunten van Greuter en nogmaals Vermeulen.
De situatie voor het in degradatienood verkerende SVZW blijft daar door precair. De mazzel is dat concurrent Harkemase Boys thuis verloor van IJsselmeervogels met 3-2. De Wierdenaren hebben echter een slechter doelsaldo.

FC Lisse - SVZW 5-0 (1-0).
5. Ent 1-0, 54. Smit 2-0 (e.d.), 61. Vermeulen 3-0, 63. Greuter 4-0, Vermeulen 5-0.

Archief
Terug naar vorige pagina