Sportberichten


Plaatsing  
 
07-04-2012  

SVZW na verlies tegen HHC in degradatienood


'Ik weet het ook niet meer', schijnt Hans Kraaij jr. hier te gebaren na het laatste fluitsignaal.
 

WIERDEN – In de thuiswedstrijd van Topklasser SVZW tegen HHC Hardenberg is het team van Hans Kraay jr. verder in de zorgen gekomen en door de 1-4 nederlaag op een directe degradatieplaats beland omdat concurrent Barendrecht wel met 4-0 won van het nu gedegradeerde ARC.
De Wierdenaren namen nog wel de leiding via een doelpunt van Dewi Perik die uit de rebound de inzet van Machiel van Keulen in het doel werkte, maar daarmee was in feite alles gezegd. Nog voor de thee had HHC de achterstand in een 1-4 voorsprong omgebouwd.
Ook na de pauze viel voor SVZW weinig eer te behalen omdat HHC de zaak achterin goed gesloten hield en in feite de stand wel goed vond. Daar mocht de inzet van Maris in de plaats van de in de kleedkamer achtergebleven Sahin de Wierdenaren eveneens niet baten. Kort voor rust was de geblesseerde Tim Engbers al vervangen door Niels ten Hoeve en kort voor het einde hielp de inbreng van Kamphuis voor van Keulen eveneens niet.
Tweede paasdag zal SVZW uit een ander vaatje moeten tappen tegen het bezoekende Capelle. De wedstrijd op Sportpark Het Lage Veld begint zoals gewoonlijk om half 3.

SVZW - HHC 1-4
(1-4).
10. Perik 1-0, 13. Pol 1-1, 17. Penterman 1-2, 30. Offringa 1-3, 45.+3 Pol 1-4.
Opstellingen:
SVZW: Doornbos, Parnela, Zwiers, Sahin (46. Maris), Gobel, Smit, de Graaf, Engbers (40. Ten Hoeve), van Keulen (81. B. Kamphuis), Mulderije, Perik.
HHC: Beukeveld, Siekman, Voshaar, Penterman, Kroeze, Berger, Pol, Klok, Scheepmaker, Offringa, Starke.

Archief
Terug naar vorige pagina