Sportberichten


Plaatsing  
 
31-03-2012  

Heracles wacht generale tegen Ajax

 

ALMELO – In de aanloop naar de KNVB-bekerfinale wacht de mannen van Peter Bosz eerst nog de generale in de Arena tegen Ajax. Het duel begint zondagmiddag om 14:30 uur en staat onder leiding van de scheidsrechter Jack van Hulten.
De historie laat geen goede balans zien sinds de invoering van het betaald voetbal in 1954. De laatste puntjes werden behaald in februari 2009 door een gelijkspel met 2-2. Doelpuntenmakers aan Heracles-zijde Ricky van den Bergh en Vojtech Schulmeister. Een gelijkspel werd het ook in oktober 2005, toen beide teams niet aan scoren toekwamen.
Voor het echte succes moeten we terug naar 1964 toen Ajax nog in De Meer speelde. Het werd 1-4 dankzij de treffers van Issy Greving (2x), Hennie van Nee en Herman Morsink. Peet Petersen scoorde namens de thuisclub.
Toch heeft Bosz wel vertrouwen in zijn manschappen. Hij vertrekt met een fitte selectie.

Oud- spelers mee naar De Kuip
Voor de bekerfinale op 8 april in De Kuip tegen PSV heeft Heracles ook oud- spelers uitgenodigd.
''Een superactie'', zegt Mark Jan Fledderus daarover in Tc Tubantia. "Dat ze die finale hebben bereikt is een prachtige prestatie en ik had het graag als speler mee willen maken natuurlijk. Ik denk ook zeker dat ze een kans maken tegen PSV. Als ze uit bij AZ kunnen winnen, waarom dan niet in de Kuip van PSV?''

Nog finalekaarten beschikbaar
Heracles Almelo heeft nog enkele kaarten bemachtigd voor de KNVB bekerfinale op zondag 8 april in De Kuip. Wil je tussen de fanatieke aanhang van Heracles Almelo staan, dan kun je maandag vanaf 13.30 uur terecht bij het Polman Stadion.

Voor de overige kaarten geldt: deze zijn vanaf maandag 13.30 uur online te koop, via de vestigingen van Ticketbox (dan komt er een fee van € 3,40 bij) en bij het Polman Stadion.

Het gaat in beide gevallen om busarrangementen. Prijs per kaart is: € 45,- De prijs per kaart is als volgt opgebouwd; € 45,- (€ 18,- kaartprijs, € 7,- handling en € 20,- busprijs).

Wees er maandag snel bij, want op is op!

Archief
Terug naar vorige pagina