Sportberichten


Plaatsing  
 
23-03-2012  

VerzuimReductie werkt niet bij Go Ahead Eagles

 

DEVENTER – Bij Go Ahead Eagles rommelt het flink. Onlangs kondigde Marc Overmars aan te zullen vertrekken als hoofd technische zaken, gevolgd door Paul Bosvelt die per direct opstapte omdat zijn contract als assistent-trainer niet verlengd zou worden. Als reden werd door het bestuur aangegeven dat het tussen Bosvelt en hoofdtrainer Joop Gall niet boterde.
Nu gaat het sportief gezien ook niet goed, want in plaats van mee te strijden in de top van de competitie staan de Deventenaren op plek elf na de 5-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport.
Woedende supporters wachtten de spelersbus op en eisten het vertrek van Joop Gall die gelijk aankondigde gehoor te zullen geven aan de oproep.

Tot overmaat van ramp kwam vandaag ook hoofdsponsor VerzuimReductie onder vuur te liggen. In Zembla TV deed men vanavond een boekje open over de schandelijke praktijken van de arbodienstverlener ten aanzien van de privacy van personeelsleden van opdrachtgevers. Alle medische gegevens van ziek gemelde personeelsleden gingen rechtstreeks naar hun baas. Weigeren dus om nog enig medisch gegeven aan VerzuimReductie te melden. Succesvol schijnt VerzuimReductie in ieder geval bij Go Ahead Eagles niet te zijn!

Archief
Terug naar vorige pagina