Sportberichten


Plaatsing  
 
23-03-2012  

Heeft u al kaartjes voor de bekerfinale?

 

ALMELO – Het liep storm vrijdag na de bekerwinst met 2-4 van Heracles tegen AZ. Massaal wil men naar de Kuip in Rotterdam op 8 april a.s. ‘PSV moet er ook aan geloven’, is het heilige credo van de fanatieke Heracles-aamhang.
Voor het eerst in de historie bekerfinalist na midden vorige eeuw wel twee landstitels te hebben behaald. Kortom voor de zwart-witten zijn 17.500 kaarten verkrijgbaar via Ticketbox, de website van Heracles Almelo en aan de kassa bij het Polmanstadion. Dat zijn ongeveer 350 bussen vol.
Ruim 4000 kaarten werden binnen enkele uren al verkocht aan de jaarkaarthouders en het lijkt er dus op dat weer een Twentse armada richting Rotterdam vertrekt om hun idolen aan te moedigen. Zeker als maandag de 'vrije' verkoop begint van de wisselbiljettten. De echte kaarten krijgt u in de bus.
Opvallend ook de gestegen verkoop van zwarte en witte verf, het viaduct bij Holten krijgt schijnbaar een nieuw jasje.
Belangstelling ook uit Duitsland. ‘Piecke’ heeft al gebeld, want hij wil er bij zijn en in Gelsenkirchen schijnen inmiddels ook steeds meer ‘twijfelaars’ rond te lopen of men niet beter ‘Freundschaft mit den schwarz-weissen schließen kann’.
Dat wordt wat op 8 april in de Kuip!

Fotoreportage: Coen Mulder

PS
Na om 09.00 uur vanmorgen te zijn gestart met de verkoop via internet en om 13.30 uur aan de kassa, stond om 17.00 uur de teller op 180 volle bussen !!!

Fotoreportage (13 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina