Sportberichten


Plaatsing  
 
18-03-2012  

Vier goud en twee zilver medailles voor Achilles

 

KAMPEN – De turnvereniging Achilles behaalde zaterdagavond in Kampen tijdens de tweede voorwedstrijd in de vierde divisie vijf medailles. In de categorie instap eindigde Melisa Sancar op het hoogste podium. In de categorie jeugd heeft Mirjam de Fretes een gouden medaille behaald. Daarna was het de beurt aan de categorie pupil 1, hier behaalde Lauren Olsman een gouden medaille. Aan het eind van de dag behaalde Paulien Bosveld een zilveren medaille in de categorie pupil 2. Door de stroomstoring in Emmeloord tijdens de eerste voorwedstrijd moest de laatste ronde nog afgemaakt worden in Kampen. Hier heeft Marjon Versteeg in de categorie senior een gouden medaille behaald. Na deze wedstrijd werd duidelijk wie zich had geplaatst voor de regiofinale op 14 april. Van de 22 turnsters die deelnamen voor Achilles hebben 16 turnsters zich geplaatst voor de regiofinale!

<< HATTEM- In Hattem behaalde Achilles zaterdagavond een zilveren medaille in het Acro-gym. Thijs Emons en Laura de Jonge deden hieraan mee, voor Achilles WIL. Zij begonnen met een goede balansoefening, waarvoor een puntentotaal van 25,750 werd behaald.
Daarna kwam de dynamische oefening en deze werd beloond met een puntentotaal van 25,250. Beide oefeningen samen waren goed voor een puntentotaal van 51,000. Een erg mooi eindresultaat, waarmee zij de tweede plaats behaalden. Aankomende maandag wordt de doorstroming naar de halve finale bekend gemaakt.

Kom ook naar Combinatics
ALMELO- Heb je ook zin om op maandagavond lekker fanatiek te sporten op muziek, kom dan naar Combinatics. Achilles WIL geeft deze les elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur aan de C. van Reneslaan in Almelo. De leeftijden binnen deze groep verschillen van 20 jaar tot 60 jaar. De oefeningen kunnen per persoon verschillen in intensiviteitniveau. Dus heb je zin om deel te nemen aan deze les, kom dan eens kijken of neem deel aan een gratis proefles.

Archief
Terug naar vorige pagina