Sportberichten


Plaatsing  
 
16-03-2012  

Open dag bij tennisvereniging Bornerbroek

 

BORNERBROEK - Tennisvereniging Bornerbroek houdt op zondag 25 maart van 12.30 uur tot 16.00 uur een open tennisdag. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, is dan van harte welkom. Doe ook mee, schrijf u nu in via www.opentennisdagen.nl en maak kans op fantastische prijzen! Kom dus op 25 maart naar het complex van de Tennisvereniging Bornerbroek aan de Maatkampsweg 15.
De open dag begint om 12.30 uur met een inlooptraining voor de jeugd en om 13.00 uur voor volwassenen. Verder is er een spellencircuit en wordt er een demonstratiewedstrijd verzorgd. Natuurlijk wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden van tennissen en training. Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig. De koffie en ranja staan klaar en de toegang is uiteraard gratis.
Alles over de open tennisdagen is te vinden op www.opentennisdagen.nl en www.facebook.com/tennisdagen. Kijk voor meer informatie over activiteiten van de Tennisvereniging Bornerbroek op www.tennisbornerbroek.nl.

Archief
Terug naar vorige pagina