Sportberichten


Plaatsing  
 
04-03-2012  

Ooging goud en van Baaren zilver in Hamburg

 

Reshmie Oogink wist haar voorpartijen te winnen van Zweden en Kazakstan met 2-0 en 9-4.
In de halve finale was Oogink met 6-2 ook te sterk voor de Turkse Nur Tatar die recent nog gekwalificeerd is voor de OS 2012. In de finale onderging de sterke Duitse Helena Fromm(3e WK 2011) uit Duitsland hetzelfde lot (6-1) en hiermee won Oogink overtuigend het goud in de klasse Senioren Dames -67kg en zette hiermee een fantastische prestatie neer.

Clubgenote Joyce van Baaren begon haar toernooi goed met een 4-3 overwinning Wanhui Li afkomstig uit het sterke China. In haar tweede partij tegen Polen wist Van Baaren na een gelijkspel het winnende punt in de verlenging te scoren. In de halve finale tegen Rusland was er eveneens winst voor Van Baaren met 2-1. De finale ging nipt met 2-4 verloren tegen de Vice-Wereldkampioen uit China waardoor Van Baaren beslag kon leggen op de zilveren medaille en eveneens een topprestatie neerzette.

Beide dames van TKD Oude Luttikhuis zijn goed op koers voor de komende Europese Kampioenschappen in Manchester. Voordat het zo ver is zullen zij eerst over 2 weken nog deelnemen aan de Dutch Open in Eindhoven waarbij eveneens een zeer sterk deelnemersveld aan de start staat.
Meer informatie over taekwondo op www.tkdoudeluttikhuis.com


 

Archief
Terug naar vorige pagina