Sportberichten


Plaatsing  
 
12-02-2012  

THAG Judo week uit naar IISPA Almelo

 

ALMELO/TUBBERGEN – Een dubbele reservering in de sporthal Verdegaal te Tubbergen was de oorzaak dat judovereniging THAG met haar 22e Plus Wallerbosch toernooi moest uitwijken naar de Internationale Indoor Sporthal Almelo (IISPA) naast het stadion van Heracles Almelo.
Er werd door bijna 300 deelnemers ingeschreven voor dit beginnerstoernooi die na weging en indeling in klassen allen een attentie ontvingen van Rabobank Noord Twente.
De Almelose wethouder van sportzaken Jan van Marle gaf in een druk bezette IISPA het startsein in het bijzijn van de Tubbergse burgemeester Stegers, die eveneens het woord voerde. Stegers had een envelop met inhoud bij zich van de Euregio als bijdrage in de organisatiekosten.
Het organiserende THAG is een judovereniging die in Tubbergen al jaren actief is en sinds ruim een jaar ook in Almelo judolessen verzorgt onder de naam Judo Almelo.
De judoka’s uit de gemeente Tubbergen hadden veel tegenstand, maar deden het goed. Zo won Tom Broenink overtuigend zijn wedstrijden en kreeg de eerste prijs uitgereikt. Ook goud was er voor Bloem Reinders, Jeroen de Gelder, Wouter Tijink, Gijs Nijland, Thijs Dangremond, Nils Schrijver, Yonathan Engelhart, Matthijs Woolderink, Twan Schwirtz en Petros Reinders. Naast het elf keer goud, was er zilver voor Niek Schutte, Tom Masselink, Koen van de Wetering, Nynke Veurink en Thijmen Haarhuis De derde prijs werd uitgereikt aan Kasper Gras, Jasper Kanis, Styn Kuipers en Bram de Snaijer
Van de Almelose deelnemers deed Mike Krommendijk het goed met een tweede prijs. Kasper Gras, Luc Dierink en Max Hauwert behaalden een derde plek en Bryan Hauwert en Chris Rakers werden vierde.
De prijzen werden uitgereikt door de Tubbergse burgemeester Stegers, sportwethouder Tom Vleerbos en THAG-erelid Walter Wienk.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina