Heracles wint ruim van Excelsior

Er was ook ruimte voor een mooi bal-trucje van Samuel Armenteros

GEVONDEN:

Beste redactie,
Ik heb gisteren in het Polman Stadion bij de wedstrijd tegen Excelsior een portemonnee gevonden.
Het is een zwarte portemonnee zonder dat er een naam in staat en ook geen bankpasjes of een ID-kaart.
Er zit een groot bedrag in, meer dan € 100.00.
De eigenaar kan mij via u mailen met het juiste bedrag en dan krijgt hij deze weer terug van mij.
Groet,
Marnix (bij redactie bekend)

Bent u de eigenaar, mail ons via redactie@almelonieuws.nl en wij brengen u in contact met de eerlijke vinder.
Vergeet niet uw eigen naam en adres (incl. tel.nr.) te vermelden!

ALMELO - In het eigen Polman Stadion heeft Heracles Almelo een ruime overwinning behaald tegen een Excelsior. Na 90 minuten stond de eindstand van 3-0 op het scorebord.

In de eerste helft was Heracles heer en meester op het eigen veld. Excelsior had op twee kleine afstandschoten na weinig in te brengen, terwijl Heracles een stortvloed aan kansen creëerde. Na 16 minuten kon het Almelose publiek voor het eerst juichen na een schuiver van Ben Rienstra op aanlegging van Marko Veijnovic. Diezelfde Veijnovic was later de aangever voor Kwame Quansah.

Al vrij snel in de tweede helft kon Glynor Plet de 3-0 aantekenen na een voorzet van de opgekomen Tim Breukers. Daarna koos Heracles Almelo voor de counter en liet Excelsior voetballen. Enige smet op deze wedstrijd was het voortijdig douchen van Lerin Duarte; hij ontving na 55 minuten wedstrijd de tweede gele prent van scheidsrechter Luc Wouters.

Fotoreportage: Alexander Kamp

Peter Bosz: ‘Fijn dat we de nul houden