Sportberichten


Plaatsing  
 
28-01-2012  

Opendag/opening Fysio Training Safe Fitness

 

ALMELO – Sinds 2007 zit Safe Fitness al aan de Plesmanweg, maar vorig jaar verhuisde Safe Fitness naar het aan de andere kant van de Bleskolksingel liggende pand aan de Plesmanweg met huisnummer 9.
Het had enige voeten in de aarde qua bestemmingsplan maar ook dat schijnt nu opgelost te zijn.
Vandaag was de officiële opening die werd verricht door Richard Huzink de Riwald Rally Team coureur die met zijn Ginaf truck boven verwachting presteerde in ’s werelds zwaarste rally Dakar. Enkele dagen voor de finish ging het echter mis en zette hij zijn truck op de neus bij het afdalen van een groot duin. Kortom de hele neus van de truck ontzet en einde race. Volgend jaar wil Richard Huzink nog beter presteren in Dakar 2013 en dat doet hij door o.a. fit te blijven, veel te trainen en in de komende maanden nog enkele andere zware rally’s te rijden.

Na de officiële openingshandeling was het verder open dag om met de nieuwe inrichting kennis te maken en de trainingsprogramma’s voor jong en oud te bekijken.
“Luv2Move’ gaf tevens een Zumba-demonstratie en ter gelegenheid van de officiële opening is het lidmaatschap van Safe Fitness de eerste twee maanden gratis!

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (42 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina