Sportberichten


Plaatsing  
 
24-01-2012  

Trainersduo AKC nog één jaar door

 

ALMELO - Het huidige trainersduo Hugo Binken / Gert Schorn heeft bij de Almelose korfbalclub AKC één jaar bijgetekend. Beide werden in april 2011 aangesteld als opvolgers van de minder succesvolle Hans Stokkentré. In eerste instantie zou dit voor 1 seizoen zijn (2011/2012). Het bestuur van AKC heeft in de afgelopen maanden intensief gezocht naar gepaste opvolging van dit duo. Tijdens deze zoektocht is er uiteraard contact gehouden met de spelersgroep van de eerste selectie.

Naast het feit dat het lastig is gebleken om een geschikte trainer/coach te vinden, heeft de spelersgroep aangegeven dat zij zeer tevreden waren over de samenwerking met de technische leiding. Logisch gevolg hiervan is dan ook dat er met beide heren overeenstemming is bereikt om nog een jaar de technische leiding op zich te nemen.

Gert Schorn en Hugo Binken brengen jarenlange ervaring mee als spelers op het allerhoogste niveau. Samen hebben ze mede gestalte gegeven aan de succesvolle periode van AKC in de Hoofdklasse in de jaren '90. Gert heeft meegeholpen aan de reeks promoties in het afgelopen decennium wat uiteindelijk resulteerde in één seizoen Korfbal League in de zaal.

Archief
Terug naar vorige pagina