Sportberichten


Plaatsing  
 
20-01-2012  

Sportinstuif Rietvogels/DVO

 

ALMELO – Met steun van de provincie Overijssel wordt op woensdagmiddag 1 februari een eerste sportinstuif gehouden op sportcomplex De Riet. De wekelijkse sportinstuifen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met beweging en sport.
De fusieverenigingen Rietvogels en DVO nemen daarmee hun sociaalmaatschappelijke rol van de sport serieus, want sport is meer dan alleen bewegen. Het is tevens een middel tot verbetering van de sociale contacten en vaardigheden van iedereen.

Ter info: Lid worden met steun Jeugdsportfonds
Het Jeugdsportfonds is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar, waarvan minder draagkrachtige ouders gebruik kunnen maken. Indien u als ouders meent hiervoor in aanmerking te komen, kunt u zich via intermediairs zoals maatschappelijk werk, arts. leraar etc. laten aanmelden bij www.jeugdsportfonds.nl
Het jeugdsportfonds betaalt bij toekenning de contributie direct aan de sportvereniging. U kunt er verzekerd van zijn dat het bestuur zeer vertrouwelijk met uw gegevens om zal gaan. Informatie vooraf kunt u aanvragen in een gesprek met de voorzitter of de penningmeester. Een email sturen mag ook naar:
voorzitter@rietvogels.nl
Vraag ook de sociale dienst van de gemeente hoe u een bijdrage kunt verwerven indien u niet meer verdient dan 105 procent van het wettelijk minimum inkomen. Neem daarvoor contact op met de sociale dienst van de gemeente Almelo.

Archief
Terug naar vorige pagina