17-12-2011

AKC Almelo gaat winnend de winterstop in

ALMELO - AKC heeft 2011 afgesloten met een 29-25 thuisoverwinning op het Barneveldse Odik. In het eerste kwartier wees nog niets op een hoge einduitslag, AKC domineerde maar vergat bij 6-2 door te drukken.
Odik kwam weer terug in de wedstrijd en stond bij 8-8 weer op gelijke hoogte. Vanaf dat moment nam AKC het heft weer in handen en bij rust had men 2 punten voorsprong. In de tweede helft bleven de Almeloërs de bovenliggende partij, telkens kwam de ploeg 3 punten waarna odik tot 2 punten terug kon komen. Halverwege de tweede helft nam AKC een beslissende 4 punten voorsprong die uiteindelijk tot aan het laatste fluitsignaal werd vastgehouden. Een spectaculaire einduitslag waarbij de 25 tegendoelpunten misschien iets teveel van het goede waren, maar 29 doelpunten scoren is wederom een prima prestatie en daarmee gaat het met een goed gevoel de winterstop in.
Na de jaarwisseling gaan de Almeloërs proberen de eerste uitoverwinning van dit seizoen te behalen tegen het Friese De Hoeve. Zodat 2012 ook met een goede gevoel begonnen kan worden.